Γεια! Ειμαι η Αννα =)
Ας ταξιδεψουμε!

Είμαι ένα άτομο που αγαπώ τα ταξίδια και δεν μπορώ να φανταστώ τις μέρες μου να περνούν χωρίς να ψάχνω κάποιο νέο προορισμό. Από μικρή, οι γονείς μου είχαν πάντα μια βαλίτσα έτοιμη για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Δεν θέλει πολύ λοιπόν για να κολλήσει κανείς το μικρόβιο του ταξιδιώτη.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και τα περισσότερα χρόνια της παιδικής μου ηλικίας τα πέρασα στα Χανιά. Σπούδασα Κοινωνική Εργασία στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο Κρήτης, και πλέον ζω στο Αμβούργο, μια παραθαλάσσια Γερμανική πόλη.

Η δημιουργία αυτού του blog ξεκίνησε πριν από περίπου… χρόνια, σε μια προσπάθεια να γεμίσω τον ελεύθερό μου χρόνο με κάτι που μου αρέσει, αλλά και να βοηθήσω όποιον θέλει να ταξιδέψει. Πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό ημερολόγιο με προσωπικές σημειώσεις, συμβουλές, φωτογραφίες, βίντεο και πολλές ιδέες.

Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ!

Anna.

Follow me on Instagram

Προσπαθώ να ανεβάζω συχνά περιεχόμενο από τα ταξίδια μου.

Recent stories from

different cities

Καταρχάς! Που θέλεις να πας; Υπάρχουν τόσοι πολλοί και όμορφοι προορισμοί στον κόσμο. Εμπνεύσου από τα ταξίδια μου και οργάνωσε το δικό σου. Παρακάτω θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες και tips που έχουν συλλεχθεί με πολύ προσοχή και μεράκι για να σε βοηθήσουν στο επόμενο ταξίδι σου…

MY TRAVEL ESSENTIALS

Πάτησε τις φωτογραφίες για να τα αγοράσεις και εσύ!