Ποια είμαι:

Ας ξεκινήσουμε με το όνομά μου, είμαι η Άννα.

Είμαι μισή Κρητικιά, μισή Αθηναία και ζω σε μια πόλη πάνω στο νερό, στο Αμβούργο. Η τρέλα μου; Τα ταξίδια…

Τα ταξίδια είναι η μεγάλη μου αγάπη και δεν μπορώ να φανταστώ το χρόνο να περνά χωρίς να ταξιδεύω, να ψάχνω τον επόμενο προορισμό ή να οργανώνω ένα ταξίδι. Έχω κάνει πολλά ταξίδια μέχρι τώρα, άλλα πετυχημένα άλλα όχι και τόσο – αυτό θέλω να το αποδίδω στο ότι ήμουν μικρή και δεν ήξερα – αλλά όλα τους είχαν κάτι να μου προσφέρουν.

Πως ξεκίνησαν όλα:

Τον Ιούνιο του 2021 άφησα την πόλη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου για να ακολουθήσω το αγόρι μου στη Γερμανία. Ήρθαμε στο Αμβούργο και αποδείχτηκε η καλύτερη επιλογή της ζωής μου.

Ξεκίνησα το my travelgram τον Οκτώβρη του 2021, έχοντας ήδη κάνει πολλά ταξίδια και θέλοντας να μοιραστώ τις εμπειρίες μου από αυτά αλλά και το πως είναι να μετακομίζεις στο εξωτερικό. Τα ταξίδια αποτελούν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, όχι μόνο επειδή με ενθουσιάζουν οι νέες εικόνες και γεύσεις, αλλά και επειδή αγαπώ την όλη διαδικασία του «ταξιδεύειν».

o

Αν τα ταξίδια ήταν δωρεάν, πολύ πιθανών να μην με ξαναβλέπατε

Το my travelgram ξεκίνησε σαν μια ιδέα να μοιραστώ την αγάπη μου και το πάθος μου για τα ταξίδια και να γεμίσω τον ελεύθερό μου χρόνο με κάτι δημιουργικό.

Τι θα βρεις στο my travelgram:

Αυτό το blog απευθύνεται σε κάθε ταξιδιώτη που αναζητά συμβουλές για ταξίδια όπως αξιοθέατα, δραστηριότητες και εστιατόρια. Γράφω για τα προσωπικά μου ταξίδια και προορισμούς που επισκέπτομαι η ίδια.

Στο my travelgram θα βρεις στιγμές από τα δικά μου ταξίδια, μέρη που επισκέφθηκα, δραστηριότητες που έκανα, εστιατόρια που έφαγα και τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεν θα βρεις κάτι το οποίο δεν εγκρίνω ή δεν έμεινα ικανοποιημένη.

Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ!

WHAT READERS SAY ABOUT me

Η γνώμη σας μετράει =)

o

Μια φορά διάβασα ένα από τα posts της για ένα ταξίδι που θα έκανα και μετά κόλλησα! Τα είχε περιγράψει όλα πολύ ωραία και οι προτάσεις της με πέτυχαν εκατό τις εκατό!

- Αγάπη

o

Σύντομο, περιεκτικό και ακριβές θα χαρακτήριζα το περιεχόμενο του site. Έχω γραφτεί στο newsletter και περιμένω τα καινούρια άρθρα.

– Νίκος

o

Έχω διαβάσει πολλά από τα άρθρα της και τα έχω βρει όλα αρκετά ενδιαφέρον. Χρήσιμες πληροφορίες για έναν ταξιδιώτη. Πολύ καλή δουλειά. Συνέχισε έτσι!

— Ηρώ

o

Ακολουθώ την Άννα πολύ καιρό τώρα γιατί μου αρέσει το περιεχόμενο της. Ακόμα και αν δεν ψάχνω πληροφορίες για κάποιο ταξίδι μπαίνω και διαβάζω τα posts της. Περιμένω με ανυπομονησία τα καινούρια.

- Μαρία

0
    0
    ΚΑΛΑΘΙ
    Το καλάθι σου είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα